top of page
Farveblyanter_WEB.jpg

WORKSHOPS

Brug for at blive introduceret til Co-teaching eller Kagans Cooperative Learning – eller at få genopfrisket alle de gode principper og strukturer?

Workshop 
CO-TEACHING

Samarbejde_WEB.jpg

WORKSHOP 3-6 TIMER

 

Introduktion til Co-teaching

Har I brug for inspiration til, hvordan I kan arbejde klogt med co-teaching og de muligheder, som de forskellige co-teaching tilgange tilbyder?

Vi har stor viden og masser af praksiserfaring som co-teachere og laver et 3 eller 6 timers oplæg afhængigt af, hvor langt I er med co-teaching.

 

Vi fortæller kort om det grundlæggende og tænkningen bag co-teaching, de 6 tilgange samt forudsætninger for at komme godt i gang med co-teaching.

Arbejder I videre kan vi tilbyde Cooperative Learning, som et konkret værktøj, man kan samarbejde om, når man co-teacher sammen.

Workshops  
COOPERATIVE LEARNING

DAG 1

 

Introduktion til Cooperative Learning:

På workshoppen bliver I bl.a. præsenteret for forskning omkring effekten af at undervise med Kagan Cooperative Leaning (KCL) . I vil ligeledes blive præsenteret for principperne bag og det som adskiller KCL fra almindelig gruppearbejde samt det nødvendige arbejde med både Classbuilding og Teambuilding for at skabe trygge læringsmiljøer. Dagen vil være meget afvekslende med ”hjernevenlige” pauser og I vil afprøve forskellige strukturer og sætte det i relation til jeres egen undervisning. I vil gå fra workshoppen med mindst 5 enkle ”rugbrødstrukturer” – lige til at bruge i undervisningen uden særlig forberedelse. De kan bruges i alle fag og på alle niveauer – igen og igen.

DAG 2

 

Fortsættelse / niveau 2 Cooperative Learning:

Dagen er en fortsættelse af dag 1 og her dykker vi ned i de forskellige funktioner, som strukturerne hver især tilgodeser. Et kendskab til funktionerne giver bedre mulighed for at vælge en egnet struktur, når man planlægger sin undervisning. ​ I vil blive præsenteret for flere klasseledelsesværktøjer, som kan være en forudsætning for at få strukturerne til at virke efter hensigten og så vil I lære nye strukturer, lige til at bruge i undervisningen, samt få en idéer til hvordan strukturerne kan bruges. ​ Vi vil sørge for afvekslende undervisning med mulighed for at lære nye ”brainbreaks” til undervisningen.

NB! Vi anbefaler kun en Dag 2 til jer, der booker en Dag 1. Workshoppen forudsætter deltagelse på Dag 1.

Borger_2

PRISER

Alle workshops er bygget op i moduler. Vi kan derfor fordele en workshop over flere eftermiddage, hvis ikke det er muligt at afvikle en hel workshopdag á 6 timer.

Kontakt os for et tilbud, som vi sammensætter ud fra jeres behov.

bottom of page